SimsTurk Forum | Türkçe The Sims Forumu

The Sims 4 ZLOrigin & ZClient Kurulum Rehberi

Başlatan Mothica, 05 Ocak 2021, 00:46:50

« önceki - sonraki »

Reiquira

• ZLOrigin Nedir?

Kısaca Origin'in cracklenmiş sürümü diyebiliriz. İçerisinde The Sims 2-3-4'ün yanı sıra çeşitli EA oyunları da mevcut.

• ZLOrigin & ZClient Nasıl Kurulur?

• İlk önce bilgisayarınızda Origin kurulu ise onu kaldırmak zorundasınız, yoksa programlar birbirine karışıyor.
    • https://zloemu.net sitesine gidip üstteki sekmede bulunan "Kayıt" butonuna tıklayın ve kayıt olun.
    • https://zloemu.net/files/ZClient.exe ve https://zloemu.net/files/ZLOriginSetup.zip dosyalarını sırayla indirip bilgisayarınıza kurun. ZClient için boş bir klasör yaratıp onun içine kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
    • Kurulum işlemleri hallolduktan sonra ZClient'i açıyoruz. Panelde görünen e-posta ve şifre kısımlarını kayıt olduğunuz bilgilere göre doldurup giriş yapın. Eğer güncelleme mevcut ise uygulama ufak bir güncelleme yaptıktan sonra aktif olacaktır. Aktif olduğunu ise Auth success as ... yazısı gelecektir.
    • ZClient açıkken ZLOrigin'e tıklayın ve otomatik olarak giriş yapmasını bekleyin. ZLORIGIN AKTİFTEN ASLA ZCLIENT'İ KAPATMAYIN!!!
    • Son adım ise, ZLOrigin'in içerisinden oyunu bulup indirmeye başlamak. :)

Sorularınız olursa bu başlık altında belirtebilirsiniz. İyi forumlar. :)

Bella

Rehber için teşekkürler, bir sorum olacaktı. En son buradan indirmeye çalıştığımda program sürekli hata veriyordu yani kapanıyordu veya indirme donuyordu falan. Bunun bir çözümü var mı?

Reiquira

Alıntı yapılan: Bella - 05 Ocak 2021, 01:30:30
Rehber için teşekkürler, bir sorum olacaktı. En son buradan indirmeye çalıştığımda program sürekli hata veriyordu yani kapanıyordu veya indirme donuyordu falan. Bunun bir çözümü var mı?

Teşekkürler. Maalesef sorduğun soru için belli başlı bir çözüm yok. Yani, indirme donduğunda durdurup tekrar başlatmak fayda ediyor. Bildiğim kadarıyla kapandıkça açıp inatla indirmeye devam etmemiz gerekiyor. :)

frostt

Yararlı bir anlatım olmuş teşekkürler

Reiquira

Alıntı yapılan: frostt - 05 Ocak 2021, 10:57:43
Yararlı bir anlatım olmuş teşekkürler

Değerli yorumun için teşekkürler. :)

ezgi

güncelleme yapmaya çalışırken hep hata veriyor güncelleme yapmadan oyuna girmek mümkün mü?

Reiquira

Alıntı yapılan: ezgi - 05 Ocak 2021, 14:34:43
güncelleme yapmaya çalışırken hep hata veriyor güncelleme yapmadan oyuna girmek mümkün mü?

Evet mümkün. ZClient ekranına geldikten sonra,

1 numaralı yerde The Sims'in seçili olduğundan emin olduktan sonra 2 numaraya basarak oyuna hızlıca girebilirsin.

ezgi

Alıntı yapılan: Reiquira - 05 Ocak 2021, 14:39:13
Alıntı yapılan: ezgi - 05 Ocak 2021, 14:34:43

Evet mümkün. ZClient ekranına geldikten sonra,

1 numaralı yerde The Sims'in seçili olduğundan emin olduktan sonra 2 numaraya basarak oyuna hızlıca girebilirsin.

sağolun teşekkürler

Mellifluous

Ebrumerve

Merhaba dediklerinizi harfiyen yaptım zlorigini açmak istediğimde  böyle bir hata veriyor yardımcı olur musunuz?

Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b).

Reiquira

Alıntı yapılan: Ebrumerve - 21 Eylül 2021, 13:41:33
Merhaba dediklerinizi harfiyen yaptım zlorigini açmak istediğimde  böyle bir hata veriyor yardımcı olur musunuz?

Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b).

Merhaba tam emin değilim ama bilgisayarınızdaki driverlar veya bazı sistem programları güncel olmayabilir.

Ebrumerve

Her şey tamam şimdi de zlclientta cloud2 err2 hatası alıyorum sims yüklenirken. Zloriginde sonrasında download server is not responding the network is having problems yazısı çıkıyor yükleme yarıdan fazlası olmuş ama olmuyor ya yardım eder misiniz çok çabaladım yine olmadı  :'(